|

Windows 7 keli diskai viename DVD

Sugalvojau pasidaryti kelių Windows 7 32 bit ir 64 bit versijų DVD į vieną DVD kompaktą. Kam to reikia? Nereikia turėti kelių DVD, o užtenka vieno (win all in one).Tai galima atlikti keliais būdais (lengvesniu naudojant tam sukurtą programą ir sunkesniu – naudojant konsolę). Aprašysiu pirmąjį, lengvesnį variantą. Trumpai ko mums prireiks:

1. Kelių Windows DVD (x86 ir x64).
2. Programos WinAIO Maker Professional (atsiunčiame pvz. iš čia)
3. Truputėli kantrybės, noro ir laiko, bei kokių ~12 GB laisvos disko vietos…

Apie viską iš eilės:

1. Pasiruošiame, sukuriame aplankus. Pvz. sukuriame c: diske aplankus: winx64 ir winall.

2. Įdedame DVD su windows x86 ir nukopijuojame jo turinį į aplanką c:\winall\

3. Įdedame DVD su windows x64 ir nukopijuojame jo turinį į aplanką c:\winx64\

4. Kai baigtas failų kopijavimas pasileidžiame WinAIO Maker Professional programą, spaudžiame viršuje mygtuką „Select WIMs“ ir nurodome c:\winall\sources\install.wim ir pakartojame pridedant c:\winx64\sources\install.wim

5. Dabar išmetame nereikalingus win atvaizdus (pvz. windows 7 Basic), tai atliekame pažymėdami nereikalingą įrašą ir spausdami mygtuką „Delete Image“. Jei nenorime nieko panaikinti, praleidžiame ši punktą.

6. Kai sąrašas apjungimui mus tenkina, spaudžiame „Save All changes“ ir palaukiame kol programa atliks atvaizdų apjungimą.Pabaigoje mus paklaus ar panaikinti konfigūracinius failus (cfg ir clg), spaudžiame „Yes“.

7. Atlikus šiuos veiksmus spaudžiame mygtuką „Save All into ISO“ ir nurodydami kaip pavadinti, kur padėti sukuriamą ISO failą baigiame bendro WIn All in One (viskas viename) sukūrimą.

8. Sukurtą ISO failą belieka įrašyti į DVD (pvz. naudojame nemokamą ImgBurn arba kitą diskų įrašymo programą, kuri gali įrašyti disko atvaizdą į DVD.

Trumpai tiek. Sėkmės naudotis WinAllinOne DVD kompaktu.

Kviečiu įvertinti įrašą!
[Viso: 0 Vidurkis: 0]

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

1 + 4 =