Kepti vištienos sparneliai arba kulšelės

Ingredientai:

Pagrindinė dalis:
Vištienos sparneliai arba kulšelės  – 6 vnt.

Marinatas:
Pomidorų padažas – 4 valg. šaukšt.
Alyvuogių aliejus – 1 valg. šaukšt.
Vištienos prieskoniai – 2 valg. šaukšt.
Prieskoninės džiovintos žolelės – pagal skonį
Česnakas (smulkiai supjaustytas) – 1 vnt.

Gaminimas:

Iš visų marinatui skirtų produktų sumaišome vientisą masę ir ja gerai įtriname vištienos kulšeles ar sparnelius. Paliekam marinuotis bent per naktį ir kepame orkaitėje.

Kitas marinatas yra iš česnakų, kario, šiek tiek majonezo ir kmynų. Ypač sparneliai gaunasi labai traškūs ir skanūs 🙂

Kviečiu įvertinti įrašą!
[Viso: 0 Vidurkis: 0]

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Sauga: 2 + 6 =