|

Windows 8 ir start mygtukas

Windows-iconAprašysiu, kaip nesudėtingai į Windows 8 sugrąžinti Start meniu ir standartinį darbastalį.

Nuo Windows 8.1 versijos yra šioks toks Start menių mygtukas, bet netoks įprastas ir patogus kaip mums norėtųsi (pripratusiems prie Windows 7).

Windows_8_1

Štai kelios alternatyvos:

Classic Shell
(Nemokama)

Classic Shell  – ši programėlė suteikia galimybę pasinaudoti ankstesnių Windows versijų menių galimybėmis. Po programos įdiegimo, paspaudus „Start“ mygtuką, atsiranda langas, kurie leidžia pasirinkti meniu išvaizdą – pilną, dviejų juostų arba vienos. Yra ir standartinis laukelis „Search“ bei punktas „Run“. Classic Shell suteikai daug galimybių optimizuojant vartotojo sąsają.

Įdiegus šis meniu atrodys kiek tuščias, tačiau nemokamas + nėra papildomo šlamšto.

Classic Start Menu_theme3

Galima pasirinkti jums patinkančią menių išvaizdą:

classic_shell

Pokki
(Nemokama, yra ir mokama versija)

Pokki  –  kūrėjai tikina, jog įdiegus programą, ji veikia lygiai taip pat, kaip ir kitos „Start“ meniu ir tradicinį darbastalį atstatančios programos. Dizainas gana paprastas ir aiškus, suteikiama prieiga prie visų reikiamų standartinių katalogų ir programų sąrašo. Beje, Pokki siūlo netgi programų, kurias galbūt norėtumėte įdiegti (pavyzdžiui, Angry Birds, Youtube), kartu pateikdama nuorodą į Windows 8 aplikacijų el. parduotuvę.

Man asmeniškai ji veikia kiek lėtokai.

pokki_start_menu

ViStart
(Nemokama, su siurprizu)

ViStart – paprastesnė aplikacija, kuri leidžia daryti tą patį kaip ir kitos, t.y. grąžinti meniu ir mygtuką „Start“. Galime pasirinkti skirtingas temas, pvz. Metro UI, Windows 7 arba Windows XP. Vartotojas gali nustatyti meniu ir temas. ViStart leidžia patogiai ieškoti programas ir failus. Kūrėjų teigimu, paieškos sparta yra didesnė, jei operacinėse sistemose Windows XP, Vista ir 7.

Nemokama, tačiau pradedant instaliuoti nuimkit varneles nuo Snapdo nesąmonių nes susidiegs papildomas šlamštas įdiegti į jūsų kompiuterį.

vistart-screen
Start8
(30 dienų galima bandyti nemokamai)

Start8 yra Stardock kurinys, o veikimas kaip ir kitų – leidžia gražinti „Start“ mygtuką.

start8_full

Kviečiu įvertinti įrašą!
[Viso: 0 Vidurkis: 0]

Similar Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

+ 89 = 92